31 Ocak 2014 Cuma

Nicotea Akciğer Temizleme Çayı Sipariş



Türkiye'de satışa başlayan Nicotea Akciğer temizleme çayı, büyük bir beğeni kazanmış ve kullananların tamamı büyük bir memnuniyet içerisinde 2 ve 3. kutularına devam etmiştir.


İçerisinde bulunan Tere Otu özü ile Sigara bağımlılığından oluşan zararlı madde ve kanserojen içeriklerin vücuda verdiği zararları ortadan kaldırmaya yardımcı olmuştur.


Sigara içenler ile güçlü bir bağ kuran bağımlılık yapısı ile yoğun sigara tüketen kişilerde kansere kadar yol açan bir çok problemleri beraberinde getirmektedir. Nicotea Çayı Siparişi için 0 850 302 90 60 çağrı merkezini aramanız yeterli olacaktır.


Bu etkilerin önüne geçmek için en etkili yöntem bitkisel çaylar ve kür uygulamaktır. Bu bağımlılığı adım adım yok etmek yada vazgeçemiyorsanız bile etkilerini azaltmak kendiniz için yapabileceğiniz en isabetli karar olacaktır.





Nicotea Akciğer Temizleme Çayı gerçekten etkili bir üründür. Sebebi ise, içeriğindeki tere otunun faydaları tam olarak vücudu yeniden yapılandırmaya yönelik olmasındandır.


Ülkemizde de Ege ve Akdeniz kıyılarında bolca tüketilir. Latince ismi lepidium sativum'dur. İçeriğinde bulunan A, C ve D vitaminleri sayesinde vücuda da birçok fayda sağlaması da terenin faydalarındandır. Ayrıca tere otu kemikleri ve dişleri güçlendiren kalsiyum mineralini de bol miktarda bulundurur. Sindirim sistemini düzenler, kolay sindirime yardımcı olur.


Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek kolay hasta olmanızı önler, enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır. Grip, nezle gibi hastalıklara karşı koruma sağlar. Özellikle balgam söktürücü etkisi bulunması da şifaları arasındadır. Kış aylarında yakalandığımız soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklar yüzünden bronşlarımız dolar ve bu bölgelerde balgam birikir. Bu yararları bol bitki sayesinde balgamdan kurtulabilirsiniz.


Aslında akciğerlerle dost olması bilinen en önemli özelliğidir.Tam bir akciğer dostudur. Sigara içen kişilerin akciğerleri büyük ölçüde zarar görür. Akciğerleri koruması da tere otu faydaları arasındadır. İçerdiği B6 vitamini sayesinde hafızayı güçlendirir, zihni kuvvetlendirir. Konsantrasyon eksikliğine karşı yarar sağlar. İdrar söktürücü etkisi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder