20 Ocak 2014 Pazartesi

Akciğer Temizleme Çayı

Akciğer Temizleme Çayı Nico Tea sağlıklı bir yaşam ve daha rahat bir uyku için içerisinde tere otu bulunan mükemmel bir bitki çayıdır. Sigara içenlerde en çok görülen rahatsızlıklar arasında olan nefes darlığı ve Akciğer problemlerine karşı Akciğer temizleme çayı olarak da bilinen bu mucizevi ürüne 39 TL tanıtım fiyatı ile sipariş verebilirsiniz.

Nico Tea Orjinal Satış Sitesi Çağrı Merkezi : 0 850 302 90 60



NicoTea, bitkisel bileşenlerden meydana gelen doğal bir çaydır. Başta tütün ve tütün mamülleri olmak kaydı ile, hava kirliliğinden çalışma şartları olumsuz olan (madencilik, gemi inşa işleri, vb) kişilerin genelinde yaşanan solunum ve maruz kalınan zarara göre cilt hastalıklarından kansere kadar varabilen olumsuz rahatsızlıkların önüne geçebilmenize destek verebilme amacı güdülerek formülize edilen bir destek üründür. 

Sigara bıraktırma hapı sakızı çayı gibi size alışkanlığı bıraktırmaya yönelik fayda SAĞLAMAZ. 


Sigara kullanımı en fazla zararı bilindiği kadarı ile akciğer ve üreme organlarına verir. Sperm sayısını azaltmaktan, cinsel isteksizliğe, sertleşme sorunundan iktidarsızlığa kadar birçok sorunun nedeni sigaradaki kimyasalların vücudunuza etkisidir. 

Nico Tea Orjinal Satış Sitesi Çağrı Merkezi : 0 850 302 90 60

British Medical Association (BMA) tarafından yapılan bir araştırmada, sigara içmenin kanser ve kalp hastalığı gibi bilinen zararlarının yanı sıra İngiltere de yaşları 30 la 50 arasında tahminen 120 bin erkekte iktidarsızlığa yol açtığı kaydedilmiştir.


Nico Tea Orjinal Satış Sitesi Çağrı Merkezi : 0 850 302 90 60


NicoTea İçeriği: 
karanfil, ebegümeci, tere, ıhlamur, yeşil çay, mentol, yaban mersini yaprağı gibi bileşenler bulunur. 

NicoTea Kullanımı: 
Nicotea bitkisel karışımı günde en az 2 defa demleyerek tüketiniz, (eğer kullanıyorsanız) sigara bıraktırıcı ilaç ya da diğer ürünleri kullanmaya devam edebilirsiniz. 5 gün kullanıma 2 gün ara vererek tüketiniz. Günde 3 bardak önerilen kullanım miktarıdır. Fazlasını kullanmanız önerilmemektedir. 

Uyarılar: 
14 Yaş ve Altı Çocuklarda Kullanılması Önerilmez. İçeriğinde sigara içme isteğini azalttığı varsayılan bitkilerinde bulunması nedeniyle sigara ile birlikte tüketmenizi önermiyoruz. 

Serin ve kuru yerde, güneş ışığından uzak, oda sıcaklığında ağzı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. İçeriğinde bulunan bitki ve bitki özlerine karşı alerjisi olan kullanıcılarda mide ekşimesi ve deride hafif kızarıklık yapabilir. 

Bu gibi bir durumla karşı karşıya kaldığınızda kullanımı kısa süreli olarak durdurmanızı ve sebebin ne olduğunu gözlemlemenizi tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder